PLUS start actie met voetbalplaatjes gekoppeld aan gezond(er) eten

Vanaf zondag 31 januari ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij de PLUS aan de Nedereindseweg drie voetbalplaatjes én een succesrecept van een voetbalmoeder. Een lekker en voedzaam gerecht, bedacht door de moeders van bekende Eredivisiespelers.

‘PLUS en Eredivisie willen zich samen inzetten om kinderen in Nederland nog beter en gezonder te laten eten. Voor veel ouders is de strijd aan de keukentafel dan ook een dagelijks ritueel geworden. Met deze nieuwe actie spelen PLUS en Eredivisie in op het gegeven ‘goed voorbeeld doet goed volgen’. ‘Kinderen adoreren hun idolen – grote kans dus dat zij het goede voorbeeld van bekende voetballers volgen’, aldus Christ van Loon van de PLUS aan de Nedereindseweg in Jutphaas.

Tijdens de campagne introduceert PLUS een Eredivisie-kampioensbord, een lookalike van de bekende Eredivisie-kampioensschaal. Dit eetbord wordt geleverd met een beloningskaart en stickervel. Van Loon: ‘Voor ouders is dit pakket een handig hulpmiddel om hun kinderen te stimuleren hun bord leeg te eten.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk